FAQ-meest gestelde vragen

Frequently asked questions

Ik ben niet goed in Instagram. Kan ik de cursus volgen?


In de cursus wordt voor newbies wel even kort uitgelegd hoe het werkt, dus dat kan prima. 99% van de cursisten heeft al ervaring met Instagram, maar soms maakt iemand speciaal voor de cursus een account aan. Dus het kan wel: maar oefen even een kwartiertje met de app voor jij je aanmeldt, of vraag hulp aan iemand die het uitlegt. Je kan natuurlijk ook voor de videocursus van 30DaySongChallenge kiezen (binnenkort), die wordt niet op Instagram gegeven.
Hoelang blijft de cursus online staan?


Deze cursus blijft 1 maand online. De videocursus (komt binnenkort) is onbeperkt bekijkbaar. Het idee erachter bij de instagramcursussen: als er een deadline is tot wanneer je de cursus kunt kijken, DOEN mensen de cursus ook daadwerkelijk. Dat werkt heel goed, en we krijgen er ook positieve reacties over. * Je kan binnenkort het e-book downloaden en teruglezen wanneer je wilt.
Kan ik halverwege nog aanhaken?


De energie van de cursus is het mooiste en leukste als je in de eerste week van de cursus instroomt. Daarom laten we geen cursisten meer toe na die eerste week. Gijs-Peter en Rosanne zijn de eerste week namelijk ook elke dag in het account te vinden. Het is wel zo dat alle video's, tips, de community de hele maand na de challenge nog gewoon bekijkbaar is. En we krijgen soms zoveel smeekbedes of iemand 'asjeblieeeeft nog mee mag doen', dat we af en toe wel mensen nog toelaten. Besef dan wel goed dat je een andere experience hebt van de cursus dan dat je vanaf dag 1 binnenstroomt. Toch meedoen? Mail naar 30daysongchallenge1@gmail.com en dan sturen wij je een link om je kaartje te kopen. :)
Ik kan deze maand niet. Wanneer komt de cursus opnieuw?


De meeste cursussen zijn max 1 of 2x per jaar. Wanneer (en of) deze cursus nog een keer gegeven wordt, is nog onbekend.
Hoeveel tijd kost de cursus?


In totaal ongeveer 7 uur. Dat is zo'n 15 minuten per dag stories kijken als je één module per dag kijkt. Dat kun je doen in je eigen tempo: de stories blijven van de start van de cursus een maand staan in hoogtepunten. Plus een wekelijkse Q&A sessie van 1 uur, die kun je ook de hele maand nog nakijken.
Hoe kan ik deze cursus kopen?


Met iDeal (bank), creditcard of paypal.
Ik ben geen songwriter. Kan ik meedoen?


Jazeker, dit is een cursus voor zowel songwriters als mensen die gewoon graag willen proberen om liedjes (teksten en melodiën) te maken.
Krijg ik mijn geld terug als ik het niets vind?


Jazeker. Als je binnen 14 dagen ons een mail stuurt, met daarbij ALLE oefeningen en challenges uitgewerkt zodat we echt zien dat je hebt meegedaan, krijg je je geld met liefde terug. :)
Ik heb de 30daySC Instagramcursus gekocht, maar wordt niet toegelaten...


Als je een kaartje hebt gekocht voor een Instagramcursus word je vanaf de start van de cursus toegelaten tot het account. We checken gedurende dat de cursus loopt elk uur of er nieuwe aanmeldingen zijn. Word je dan nog steeds niet toegelaten? Wellicht lijkt je Instagramnaam niet genoeg op je eigen naam. Stuur ons dan even een mailtje: 30daysongchallenge1@gmail.com
Euh, is dit een christelijke cursus?


Ja en nee. Ja, we werken vanuit een christelijk wereld- en mensbeeld. Maar laat dat je niet afschrikken ;) - may the Creative Force be with you! Nee - het gaat in deze cursus primair om liedjes schrijven. En wat er in het hart zit, komt eruit. Gijs en Roos zijn christen en dat merk je zeker in deze cursus. Als je dat lastig vindt, kan je beter skippen. Maar net zoals er niet zoiets als een christelijke bakker of een christelijke meubelmaker bestaat... een bakker bakt koekjes en een meubelmaker maakt meubels... en een songwriter schrijft liedjes. Dus voel je vrij om te schrijven wat er in jou leeft - of je nu christen, hindoe, moslim, agnost of atheïst bent - alles is goed! Wij zijn er om je te helpen als songwriter. PUNT.